Hold dit næste arrangement på
Lindely vingård
Bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb og privatehøjtider.

Firmafest, team building, julefrokost og netværksevents.

Lindely Vingård

Lindely Vingård driver en af Danmarks største og smukkest beliggende vingårde, hvor målet er at skabe dansk vin af høj kvalitet. Udover deres fantastiske vine, har de også helt unikke omgivelser med vinmarker så langt øjet rækker. Der er, på vingården, festlokale med plads til 50 siddende gæster, og mulighed for telt i vinmarken til større arrangementer.

Previous slide
Next slide

Unik catering

Unik Catering har rødderne solidt plantet i det nordiske køkken, og med en stor forkærlighed indenfor gastronomiens verden, leverer de et produkt der er fyldt med godt håndværk, velsmagende og veltillavet mad. 

Full service events

Vi har de unikke rammer, fantastisk vin dyrket lige i “baghaven” og en gatronmisk oplevelse du aldrig glemmer. I samarbejde med Lindely Vingård og Unik Castering, sørger vi for at alt er på plads til dit næste arrangement. Du skal bare møde op og nyde din dag, så sørger vi for resten. 

Priser

Ikke to arrangementer er ens, og vi skræddersyer hvert event til den enkelte. Men! vi har lavet et prisestimat på en rund fødselsdag med 35 gæster du kan se her. Det er gennemsnitspriser ud fra vores produkter og erfaring. 

Kontakt os, så sammensætter vi en totalløsning ud fra dine ønsker.

Et samarbejde med: