MERE END BARE EVENTS

LOKAL FORANKRING

Vi vil støtte op i lokalområder. I det danske land er der rigtig mange dygtige og professionelle leverandører gemt. Det er alt fra catering og musik, til lyd, lys og scene. 

VÆRDIER

For os skaber det værdi, at vores kunde får den bedste service ved at samarbejde med os. Det vil vi sikre ved at være med i hele produktionen af eventet, være sparringspartner og bruge vores stærke kompetencer. 

HVEM ER NORTHLAND EVENT?

Northland Event er en full-service eventvirksomhed. Det vil sige, at vi står for hele ideudviklingen, produktionen, kommunikationen, afviklingen etc. Formålet med virksomheden er at skabe uforglemmelige oplevelser og støtte op lokalt ved afvikling af et event. Altså vil vi gerne have fat i de lokale aktører, så vidt det er muligt. 

Northland Event blev startet af Nicklas Ejby i september måned 2019, og har været i en rivende udvikling siden da. Startskuddet lød da Nicklas blev kontaktet af Christiansfeld Centret, om han kunne hjælpe til, med sceneproduktionen til Genforening 2020 (læs mere her: genforeningen2020.dk), og kun få dage senere var Northland Event i luften. 

Nicklas Ejby - Indehaver